Szekszárd belvárosában építési telek eladó!

Építse fel álmai otthonát Szekszárd legszebb helyén!

Ez az eladó ingatlan Szekszárd település Munkácsy M. u. területén található.
(Az anyagiak és az elérhetőség az oldal alján vannak.)


A hirdető szavaival:
BEFEKTETŐK FIGYELEM! RENDKÍVÜLI ÁRENGEDMÉNY!

Szekszárd belvárosában, a Kálvária hegyen, az úgynevezett úri-negyedben, a Munkácsy M. utcában, összközműves, TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS, 587 m2 építési telek közvetlenül a tulajdonostól eladó.

Az ingatlan elhelyezkedése révén a Kilátó, a Béla-tér, a Garay tér a belvárosi üzletek, intézmények és hivatalok, templom, kórház, gyógyszertár, iskola, valamint a tömegközlekedés percek alatt elérhetőek gyalogosan is. Ezenkívül a környék prominens lakóinak köszönhetően, az ingatlan rendkívül csendes és nyugodt környezetben, valamint a közbiztonság szempontjából is kiemelkedő helyen fekszik.
- A telek belterületi lakóingatlanként szerepel az ingatlannyilvántartásban, mivel a telekre volt már építve. Egy nagy családi ház és egy gazdasági épület állt rajta, ami alól a pincelejáró nyílt. Ezért egy új ingatlan felépítéséhez nem kell építési engedélyt kérni, csak az új ingatlan építési terveit kell engedélyeztetni az építésügyi hatóságnál.
-A telken az eredeti (lebontott)lakóépület alapja is megtalálható. A lebontott ház alaprajzát az új tulajdonos rendelkezésére bocsátom.
- A telken autóbeálló is van.
- telken jelenleg sok fa ill. bokor van a talajmegóvás véget.
- A telek alatt egy nagy H-alaprajzú, pince található. A pincehelyiség két hosszanti, boltíves ágát összekötő középső folyosón, egy boltozatos központi terem fekszik. A pince lejárata jelenleg le van zárva, de az új tulajdonos által szabadon megnyitható.

*
Prices fall!
Building plot for sale in city center Szekszárd
587 m2 building plot with all public utilities, in the center of Szekszárd, on Calvary Hill, in elite area, in the Munkacsy M. street is for sale.
The Look-out Tower, the Béla Square, the Garay Square, shops, institutions and offices, the church, the hospital, the pharmacy, the school and public transport are all within walking distance.
The property is in a very quiet and peaceful environment due to the local residents. In terms of public security the plot is on a prominent place as well.
The foundation of the original residential building can be found on the plot. There is also a parking place. There are many trees and bushes on the plot to protect the soil.
There is a large H-floored Celtic cellar under the plot. The entrance of the cellar is currently closed down but it can be freely opened by the new owner.


Az ingatlan paraméterei:
Az ingatlan lakóterülete 587 m².

Sajnos a szobák számáról nem kaptunk adatokat.

Az építőanyag tipusa egyéb, állapota: új, fűtése egyéb, energiatanusítványa: Nincs (még).

A kilátás utcai, kertre néző, panoráma, erkély nincs és terasz sincs.

Internet nincs.


Térkép, fényképek:


Reklám

Anyagiak, hirdető elérhetősége:

Az ingatlan ára: 22.200.000 Ft.

A hirdető az alábbi elérhetőségen található meg:

Reklám

Az ingatlanhirdetés megosztása:

Automozaik.hu