Piliscsabán Klotild liget tetején szuper panorámás ház eladó!

Piliscsabán festői környezetben eladóvá vált Klotild liget legszebb részén egy örök panorámás tehermentes családi ház. Piliscsaba egy dinamikusan fejlődő élhető kisváros a pilisi dombság szívében. Az eladásra kínált családi ház az erdő mellett található romantikus környezetben.

Ez az eladó ingatlan Piliscsaba település Petőfi utca területén található.
(Az anyagiak és az elérhetőség az oldal alján vannak.)


A hirdető szavaival:
Most téli akciós áron juthat e csodálatos környezetben lévő örök panorámás családi házhoz, miért várna tavaszig ha mostani vásárlással egy közép kategóriás autó árát megtakaríthatja?November hónaptól 5 millió forintot engedtünk a ház árából.
A tehermentes családi ház 1994- ben épült, de folyamatos karbantartás,felújítás alatt áll, így nagyon jó állapotban van. Természetesen igény szerint átalakítható, bővíthető. A dupla ősfás telek 20 %-a beépíthető. A kétszintes családi házhoz egy kétszer 20nm-es melléképület is tartozik, ami a garázsnak és a pincének ad helyet. A teljesen panorámára épülő családi házban jó elosztású, világos szobák találhatóak. A beépített fa bútorok a lakás tartozékai. Az alsó szinten lévő nagy és szuper világos nappalit egy meghitt kandalló teszi hangulatossá. Az ebédlő is ebben a térben kapott helyet. A telek mindkét oldaláról lévő zsákutca garancia a teljes csöndre, nyugalomra, tiszta levegőre.Az alsó és felső szinten lévő külön WC és fürdőszoba lehetővé teszi a családtag minden részének kényelmes készülődését reggelenként.Az erdei fákról reggelenként mókusok játékára lehetünk figyelmesek. A ház és a telek nagyszerűségéről személyesen győződhet meg igazán. Érdeklődjön bátran!


Az ingatlan paraméterei:
Az ingatlan lakóterülete 160 m², kertjének területe pedig 2181 m².

Az ingatlanban van 4 szoba, 1 félszoba és 2 fürdőszoba.

Az építőanyag tipusa tégla, állapota: jó állapotú, fűtése gáz-cirkó, energiatanusítványa: B.

A kilátás utcai, panoráma, erkély nincs és terasz van.

Az ingatlan a 2. emeleten található, lift nincs (vagy a fenti leírás szerint egy 3 szintes családi ház /2 emelettel/ eladó egyben) és internet beköthető.


Térkép, fényképek:


Reklám

Anyagiak, hirdető elérhetősége:

Az ingatlan ára: 54.800.000 Ft.

A hirdető az alábbi elérhetőségen található meg:

Reklám

Az ingatlanhirdetés megosztása:

Automozaik.hu